Dans Coaching

Wanneer dansen in een groep niet voor jou werkt, kun je ook voor danscoaching bij mij terecht. In een veilige setting bij jou of bij mij thuis, of buiten in de natuur, onderzoeken we wat er bij jou speelt. 

Ik breng je uit je hoofd, uit je mind, weer terug in je lichaam. Door de aandacht daarheen te brengen, kun je weer contact maken met het gevoel, jouw intuïtie. Door je lichaam zachtjes op muziek in beweging te brengen, komt er een bewustwording op gang over allerlei dingen die in je leven spelen. Iedere lichaamsbeweging, iedere houding heeft betekenis. Het lichaam maakt ze niet voor niets. Door hier bewust naar te kijken en contact mee te maken, krijg je veel inzicht over jezelf. Door te bewegen op muziek wordt vanzelf duidelijk waar de blokkades zitten. 

Misschien weet je niet goed wat er precies bij je speelt, maar kun je wél een behoefte voelen om te bewegen. Omdat je vastzit; fysiek of emotioneel. Door zachtjes in beweging te komen, komt je hele systeem in beweging en gaat de energie weer stromen. Na afloop van een sessie ga je met méér inzicht, energie en ontspanning naar huis…

 

 

 

 

                                                 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren