Dans en Geniet Individueel

Wanneer dansen in een groep niet voor jou werkt, kun je ook voor privé sessies bij mij terecht. In een veilige setting bij jou of bij mij thuis onderzoeken we wat er bij jou speelt. Zonder al te veel woorden. 

Ik breng je uit je hoofd, uit je mind, in je lichaam. Door de aandacht daarheen te brengen, kun je weer contact maken met het gevoel, jouw intuitie. Door je lichaam op muziek in beweging te brengen, komt er een bewustwording op gang over allerlei dingen die in je leven spelen. Iedere lichaamsbeweging, iedere houding heeft betekenis. Het lichaam maakt ze niet voor niets. Door hier bewust naar te kijken en contact mee te maken, krijg je veel inzicht over jezelf. Door te bewegen op muziek wordt vanzelf duidelijk waar de blokkades zitten. 

Maar misschien weet je niet goed wat er precies bij je speelt, maar kun je wél een behoefte voelen om te dansen, om lekker te bewegen. Omdat je vastzit; fysiek of emotioneel. Door zachtjes in beweging te komen, komt je hele systeem in beweging en gaat de energie weer stromen. Je voelt je afloop van een sessie ontspannen én energiek.  

Ik kan je tools meegeven die je vervolgens zelf thuis kunt toepassen. Zodat je in beweging kunt komen wanneer jij daar zin in hebt.

Wil je het eens proberen? Neem dan contact met me op: tel. 06-24.50.38.79

 

 

 

                                                 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren